top of page

J-KULLET født 24/2 2017

Dette er Enya sitt 3 og siste kull. Hun er fra før mamma til G- kullet og I- kullet.

Enya er en fantastisk mamma som oppdrar sine valper med en ro og bestemthet.

Veldig trygg på sin oppgave :)

Enya har HD A

Pln fri

Mor:Knauslia`s Betty

Far:NUCH Huldertjernet`s Hansi

Pappa til kullet er Vart`s Cazo .Han har to kull fra før og er en fantastisk godlynt hanne :)

Han bor sammen med andre hanner uten noen problemer.

Jeg har brukt hans bror tidligere på et valpekull og det har blitt veldig flotte valper med et fantastisk gemytt :)

Cazo har HD A

pln fri

Mor Vart`s Bella

Far: NORD UCH Fibrac`s Touch of Trouble

Enya fødte fredag kveld den 24 februar 9 valper på 4 timer :)

Hun brukte hele fredagen på åpningsrier så når fødsel startet så kom de som perler på snor :)

Det ble 5 jenter og 4 gutter.

Dessverre var den ene tispen dødfødt...vi jobbet med henne en halv time men det ble ikke liv i henne!

Så nå sitter vi igjen med 8 spreke valper :)

June Wilma har flyttet til Gulset i Skien. Der bor hun sammen med Ragna som har blitt hundeeier som pensjonist :)

Wilma bor ikke langt fra sin mamma Enya så de vil ha mye kontakt. Jeg håper å få lånt lille Wilma med meg på utstilling etter hvert :)Wilma har gjennomført valpekurs:)Ble BIM på første valpeshow.

HD A

Josefin/Keira har flyttet til Elin Jennyi Lærdal og skal bli gårdshund :) Her skal hun kjøre traktor og ta godt imot kundene på gården :)

Planen er å utdanne henne til terapihund når hun blir gammel nok :) Håper å se henne når familien er på besøk i området :)Keira har gjennomført valpekurs :)

HD C

Janka har flyttet til Brummundal sammen med Audun og Astrid ! Der har hun selkap av en wheaten gutt som heter Petter. Janka blir nok å se i utstillingsringen etter hvert :) Gleder meg til å følge henne :)Janka har gjennomført valpekurs :)Ble BIM på første valpeshow Fikk exl med ck på sin første utstilling :)

HD A

Juno har flyttet til Kalbakken i Oslo sammen med Elena og Jørgen :) Hun skal bli en ordentlig byfrøken som reier med buss og bane:) Flotte turområder har hun i nærheten også !Juno har gjenomført valpekurs. Juno har flyttet til Moss med familien og har blitt storesøster til en guttebaby :)

HD A

Jeppe har flyttet til Oslo der han bor sammen med Wivian og Bjørn.Dette er deres 3. Wheaten og der får han det fint med flotte turområder og mange hundevenner :)

Jeppe har fullført valpekurs.

HD A

JO Baltus har flyttet Stavanger og bor sammen med Ine.Der får han besøk av mange hundevenner og så er han så heldig å få være med matmor på jobb på klinikken :)

Han blir med til Danmark når Ine skal fullføre utdannelsen :) Baltus har flyttet høsten 2018 til Ungarn med matmor som studerer til dyrlege :)

HD A

Jens Otto har flyttet til Egil og Ingema i Oslo. Det er deres første wheaten men har erfaring med hund.Han får være med Cecilie i stallen og det er stor stas:) Otto har fullført valpekurs .Tilbringer sommeren på Hvaler og høst og vinter er han på hytta på Golsfjellet :)

Jublende Ekko har flyttet til Kragerø og bor hos Nils og Sølvi :) Det er deres andre wheaten.Her får han masse oppmerksomhet og turer i flotte nærområder.Ekko har gått på valpekurs sammen med søster Wilma :) Ekko ble BIR på første valpeshow

HD B

Alle valpene har fått veldig flotte hjem :)

Lykke til !

bottom of page