top of page

Golden Eagle Holistic Health

Golden Eagle Holistic Health® hunde- og katte fôr er laget utelukkende på friske, naturlige og gagnlige ingredienser fra hver av de 5 fôrgrupper.Våres innovative extruderingsmetoder i verdens mest moderne extrudere sikrer at egenskapene i Golden Eagle Holistic Health® er ikke sammenlignbart med noe annet fôr.

Golden Eagle Holistic Health® hunde fôr og katte fôr er på mange måter en videreførelse av EaglePack, som har stoppet eksporten til Europa pga. problemer med å skaffe de råvarer som kreves for å bli EU sertifisert. Golden Eagle - GE - bygger på seneste resultater fra den vitenskaplige forskning innenfor hund og katts helse. De seneste oppdagelser innenfor genetikk vitenskapen viser den effekt som kjemikalier og unaturlige substanser har i våres kjæledyr, når de brukes i deres fôr: Forstyrrelser i hormonbalansen, ubalanse og desidert inngripen i dyrets DNA (arvemasse). Visste du, at BHA og Etoxyquin, som er syntetiske antioksidanter, er kreftfremkallende, og i øvrighet strengt forbudt å bruke i mat til mennesker?

Ved å fôre med holistisk fôr av utelukkende naturlige ingredienser unngås alle disse ovenstående problemer, og dit kjæledyrs helbred sikres.

Golden Eagle har spesifikt utvalgte kjøttkilder, korn og grønnsaker, og du finner en komplet forklaring på hver enkelt av våre ingredienser HER. Der er ingen skjulte gruppe-lister (f.eks. uspesifisert "grønnsaker" eller "fjærkre"), ingen "EU approved" eller andre uttrykk som anvendes så ofte for å skjule de virkelige kilder til råmaterialer i et fôr. Golden Eagle lister dem ALLE, og alle blir forklaret, så du kan være sikker på at din hund eller katt får en naturlig, holistisk ernæring fra fôret - for et sundt, langt liv.

Ingen skjulte dagsordener i Golden Eagle.

Golden Eagle Holistic Health® tilbyr forskjellige varianter for å kunne møte det enkelte dyrs behov for næring. Ikke kun til "normale" hunder og katter, men også til hunder og katter med allergi eller med arvelig tilbøyelighet til bestemte sykdommer. Genetisk predisponerte dyr har risiko for å utvikle alvorlige sykdommer. Golden Eagle's beskyttede oppskrifter er utviklet til å høyne dyrets immunforsvar slik, at mange av disse genetiske kjedereaksjoner slett ikke fremprovoseres, fordi fôret er fri for kjemikalier, hormoner, tilsetningsstoffer - men især pga. dets unike sammensetning av ingredienser som står i den rette balanse i forhold til hverandre.

Helse-fôr fra "de grunnleggende fem" som man finner dem i den menneskelige matpyramide.

Det brede mix av helsefremmende ingredienser som finnes i Golden Eagle Holistic Health® fôr, sikrer avbalansert ernæring på ethvert nivå, i hvert måltid - hver dag.1. Proteiner – Fundamentet i alle Golden Eagle Holistic Health® variantene er ren protein. Kjøtt av meget høy kvalitet som f.eks. and, laks, kylling, lam, gris og egg bidrar med vesentlig mer i fôret enn bare velsmakende smaksforsterkere. De sikrer den protein og de aminosyrer som kreves i en ordenlig ernæring av hund og katt.2. Grønnsaker – En porsjon av friske grønnsaker er å finne i alle Golden Eagle Holistic Health® variantene, inklusiv gulrøtter, poteter, erter, tomater og lucerne. Disse grønnsaker tilfører samtidig også et stor mengde naturlige antioksidanter, A vitaminer og C vitaminer, kullhydrater, fiber og forskjellige mineraler. Og da disse grønnsaker er friske, hele og ikke forkokte eller frosne, er smak/duft samt næringsverdier intakte.3. Frukt – De friske, hele epler som brukes i Golden Eagle Holistic Health® bidrar med viktige, beskyttende næringsstoffer, så vel som masser av gode kullhydrater og fiber, som er helt essensielle for dyrets helbred. Antioksidantet vitamin C hjelper med at danne sunne nye celler og hele sår. Potassium (Kalium) fremmer den neuromuskulære utvikling. Og antioksidantene, Beta-Caroten og Vitamin A bidrar til et godt syn, knokler og tannutvikling og til å bygge en god resistens mot infeksjoner. 4. Korn – Alle kornsorter Golden Eagle Holistic Health® er naturlige hele korn. Korn er viktig B-vitamin kilde, kullhydratkilde og bidrar også med jern, fiber og selen. De næringsrike korntyper, bygg og brune/hvite ris, bidrar med viktige, komplekse kullhydrater for at støtte din hund og katts sunne aktivitetsnivå og mosjon.5. Fett og Olje – Fett og oljer gir dels fôret smak og dels er det fra fett og olje vi får de essensielle fettsyrer, f.eks. Omega 3 og 6.

Alle ovenstående til sammen med Golden Eagles særlige blanding av nutraceuticals, Beta-Caroten, L-Carnitin, MSM, Melkesyrebakterier, fordøyelsesenzymer og Taurin gir det ultimative fôret til din hund og katt, og sikrer et godt, langt liv, lave dyrlegeomkostninger, og høy trivsel.Våre sekker er designet med illustrasjon av alle de ingredienser som fôret inneholder.

Vi selger Golden Eagle produkter her hos oss, og vi tilbyr følgende produkter:

Golden Eagle Holistic HealthHypoallergenic

For hunder med spesielle behov.

Inneholder ingen korn, kun én kjøttkilde, ingen egg eller melkeprodukter. Meget velegenet til hunder med hudallergi, fordøyelsesprodblemer, forhøyet levertall, epilepsi, hjerteproblemer ,nyreproblemer,diabetes og forstyrrelser i kretsløpet

Fåes i tre uliker smaker, Lam & Ris And samt Laks & Potet og leveres i 10 kg forpakninger.

PRIS 10 kg: 835,- NOK.

Golden Eagle Holistic HealthKylling og Ris.

Til din hund.

Til voksne hunder og valper av mellomstore raser. 4 animalske protein/kjøttkilder. Frukt og grønnsaker er bearbeidet så de er opptakelige for hund. Dette er fôret for hunder med normalt til høyt aktivitetsnivå. Med 4 proteinkilder er Kylling & Ris varianten et meget variert fôr, som passer for de aller flleste.

PRIS 12 kg: 740,- NOK 2 kg:220 ,-

Golden Eagle Holistic HealthAnd & Havre

Til voksne hunder, eller ved matallergi, eller intoleranse samt hudallergier. Kan brukes av alle typer hunder, og er et godt fôr til hverdagslig bruk.

PRIS 12 kg: 740,- NOK

Golden Eagle Holistic Health Lam & Ris

Et flott fôr til alle typer raser. Særlig velegnet til voksne hunder med feks fordøyelsesproblemer, eller hvor kun en animalsk proteinkilde er ønskelig.

PRIS 12 kg: 740,- NOK 2 kg:220,-

Golden Eagle Holistic Health Laks & Havre

Dett er et fôr til voksne hunder og juniorer av store og gigantiske raser. Velegnet ved mistanke om allergi. Også særdeles velegnet til lettere overvektige hunder, eller som et sunt alternativ til den normale varianten.

PRIS 12 kg: 740,- NOK 2 kg 2,-

bottom of page