top of page

G-Kullet født 19 august 2013

Foreldre til dette kullet er

Knauslia`s Enya

Mor: Knauslia`s Betty

Far:NUCH Huldertjernets Hansi

og

NUCH Vart`s Charlie

Mor: Vart`s Bella

Far:NORD UCH Fibracs Touch of Trouble

Innavl % 0

begge har HD- A

Enya er en veldig behagelig tispe som går godt overens med alle hunder.

Hun har et helt fantastisk gemytt.

Hun har gått flere kurs innen lydighet og prøver seg på spor. Enya har en god del utstillinger bak seg og mangler små cert for å bli NUCH.

Enya har en god kropp med kraftig beinstamme og og en vakker gylden pels.

Hun er fri for pln markører :)

Charlieer en veldig sjarmerende hanne med et veldig godt gemytt. Glad og fornøyd og vil gjerne hilse på alle.

Han har gått flere kurs innen lydighet og er ellers med på mange aktiviteter. Han har også mange utstillinger med flotte resultater .

Charlie har en vakker gylden pels med flotte bølger.

Charlie har en pln markør.

På dag 60 kom 5 vakre valper til verden:) Enya hadde vært med meg hele dagen og ingen tegn til åpningsveer. Vi var hjemme kl. 21 30 og Enya var ute og tisset etterpå løp opp trappen til 3 etasje og inn på Stines rom. Jeg gikk opp for å se etter henne og der satt hun i sengen og presset! Da ble valpekasse flyttet opp og sengetøy flyttet unna! I løpet av 1.5 time kom 5 flotte valper til verden.1 jente og 4 gutter.

Enya er en veldig rolig mamma som oppdrar valpene veldig vennlig og uten en eneste lyd. Bare står der hvis det blir for høylydt krangling. Valpene har blitt veldig harmoniske og det har nesten ikke vært bjeffing i valpekassa :)

GOGGEN har flyttet til Ålesund sammen med Even og Janne . Der har han selskap av Dennis fra mitt D kull. Dennis vil nok bli ha et ord med i oppdragelsen.

Goggen blir nok med på noen utstillinger sammen med "storebror".

Goggen er en veldig kjælen,trygg og rolig valp som elsker å bli kost på magen.:)

Blir morro å følge med på de to sammen :)Goggen har gått grunnkurs og skal debutere i utstillingsringen i april. Goggen har vært på utstilling men syns ikke det var noe morro, men han skal nok til pers igjen :)

Hd B

GAIA har flyttet til Sandefjord med Ingfrid og Trygve. Der bor hun sammen med wheaten søster Kira på 4 år. De kommer til å ha mye glede av hverandre og Kira vil nok oppdra Gaia på en fin måte. Gaia er kvikk, trygg, nyskjerrig og elsker å ligge å sove med beina i været :)

Blir morro å følge med på henne under oppveksten:)

Gaia har vært på 3 valpeshow og blitt BIM alle gangene med flotte kritikker og HP.

hun har gått valpekurs ,grunnkurs og er i gang med oppfølgingskurs.

Gaia har vært på mange utstillinger med flotte plasseringer allerde. Fikk sitt første cert når hun var 9 mnd og beste plassering er BIM.Gaia er fullcertet :)

Hd B

Norsk Utstillings Champion

GARM har flyttet til Sandefjord med Ingrid og Ingar. Der bor også Tor på 14 mnd og de to små skal nok få mye glede av hverandre:) Garm som til daglig kalles Munti, har fra første stund vist at han vil jobbe. Han har bært rundt på alt fra han sto opp på fire bein :) Han er også en veldig trygg valp.Han kommer til å få "jobbe" og jeg gleder med til å følge han i oppveksten :)Munti debuterte i valpeshow i januar og fikk flotte kritikker med HP. Han har gått valpekurs .grunnkurs og er i gang med videregående.

Har gjennomført rallylydighetskurs.

Hd A

GAUTI har flyttet til Haugesund sammen med Marion. Der bor også wheaten søster Sidra på 3 år. De kommer til å få mye glede av hverandre og Sidra vil nok oppdra Gauti på en fin måte :)Gauti er veldig rolig, trygg og kosete :) Vil nok se han med jevne mellomrom selv om han bor langt unna :)

Gleder med til å se han vokse opp :)Gauti debuterte i utstillingsringen i januar og ble nest beste valp med HP og flotte kritikker. Det er nok bare starten på utstillingskarrieren tror jeg :) Gauti har gått valpekurs og er i gang med ringtrening.

Gauti ble BiR på andre valpeshow :) Gauti har gjort det veldig bra i utstillingsringen og fikk storcert når han var 10 mnd :) Gauti er fullcertet

Norsk og Dansk Utstillings Champion Nordisk utstillingschampion juni 2017.Internasjonal Champion oktober 2017 :)

Pappa til 4 kull.

Hd A       PLN : ingen markører

GARP / WIGGO har flyttet til Siw og Petter her i Larvik. De har hatt wheaten før og Kaisa var vår Thyra`s bestevenninne. Blir en ny erfaring for de med en hanne i flokken :) Wiggo er veldig rolig , trygg og kosete :)

Gleder meg til å se han vokse opp :)Wiggo debuterte i utstillingsringen i januar med flotte kritikker med HP:) Blir nok flere utstillinger fremover :)

Wiggo har gått valpekurs.Wiggo har vært på mange utstillinger og fått flotte krittikker.Beste resultat til nå er 2 bhk med ck og res-cert.

Hd B PLN : ingen markører

Pappa til 1 kull.

Alle valpene har fått veldig flotte hjem :)

Lykke til !

Laila :)

bottom of page