top of page

E- KULLET FØDT 3/9 2010

Foreldre til dette kullet er Knaulias Betty og N UCH Huldertjernet`s Hansi !

Betty er en middels stor tispe med et kjempeflott gemytt og en muskuløs kropp .Hun har veldig flotte bevegelser og en flott pels. Betty har bla.1uk 1ukk Ck ,1ak,1akk ,Cert og BIM på utstilling.

Hansi er en veldig rolig hanne med godt gemytt og lite jaktinstinkt.

Han er middels stor og har gjort det veldig bra på utstilling. Hansi er pappa til to kull som har vist gode resultater :)

Innavlprosent 1,5

KNAUSLIA`S BETTY

NUCH HULDERTJERNET`S HANSI

Mor:Knauslia`s Amira

Far: N UCH Virtawheat Jadore

Far: NUCH Vart`s Nik Sorro

Mor:Huldertjernet`s Eklipse Chanel

Fødselen til Betty gikk helt etter boka med en ganske lang utblokkingstid og alle valpene ble født mellom 20 30 og 24 00!

Alle valpene veide mellom 300 og 350 gram så de har hatt det fint i Betty`s mage:)

Elliot bor sammen med wheatenstorebror Hermann på 15 år . I samme hus bor også Jarl Erik og Turid.Elliot har tre storebrødre på to bein også.

Elliot bor i Larvik. Jeg og mine hunder går ofte turer sammen med Elliot og Hermann :)Han har gått valpekurs ,grunnkurs og Rally -intro kurs :)Håper å ta han med på utstillinger når han har vokst seg ferdig :)

HD A

Ecco(Juster) bor sammen med Erlend ,Geir og Kristin ikke langt fra Elliot så de leker mye sammen :) De blir på en måte "fettere" i og med at Geir og Jarl Erik er søsken . Ecco får jeg også se masse :) Ecco (Juster) har gått valpekurs!Juster har blitt en veldig harmonisk og fin hund :) Hd B

Edwin bor i Skien sammen med Else og Silje.Han må dele oppmerksomheten med to katter ;)

I og med at det ikke er langt til Skien ser jeg Edwin innimellom også :)Edwin har gjennomført valpekurs og grunnkurs :) Har vært på valpeshow og fått flott bedømming :) Han har bare fått en testikkel ned så videre utstillingskarriere er desverre ikke mulig.Agility blir det neste han skal i gang med :)HD A

Esso har flyttet til Lyon i Frankrike sammen med Lars og Liv:) I samme hus bor tre storesøsken. Esso får jeg nok ikke sett så mye til , men kanskje i noen ferier :) Esso har gjennomført valpekurs og grunnkurs :)

Hun er igang med oppfølgingskurs:)Hun har blitt en veldig flott hund i følge eierne :)Esso flyttet hjem til Norge sommeren 2012.

Enya bor i Skien sammen med Frida og Joakim.Hun må også finne seg i å dele huset med to katter . Ser henne med jevne mellomrom :)Enya bor ikke langt fra Edwin så de er flotte lekekamerater :)

Enya har gjennomført valpekurs og grunnkurs :)Enya og Frida fikk bestått på hundeførerkurs juli 2011 :) Skal i gang med videregående kurs. Enya debuterte i utstillingsringen 3.og 4. sepember i Drammen 2011 med EXL CK 3BTK og EXL CK og 2JKK:) Kongsberg okt 2011 EXL 1JK 1 JKK 2 BTK,EXL CK 2BTK i Kristiansand 12/5 2012.Stort cert på NKK`s utstilling i BØ .

Enya har mange utstillinger bak seg og hun er mamma til 3 kull .

PLN uten markeringer

HD A

Embla(Trixi) har flyttet bare 10 min gange herfra sammen med Blanka, Dag Terje og Hilde . I og med at hun bor i nærheten ser jeg også henne også med jevne mellomrom :)Trixie har gått klikker valpekurs :) Hun er veldig lik sin mor Betty og er litt forsiktig men veldig lykkelig :))) HD B

Alle valpene har fått veldig flotte hjem :)

LYKKE TIL ALLE SAMMEN MED DET NYE FAMILIEMEDLEMMET :)

Laila :)

bottom of page