top of page

A - kullet     født 9/4 2oo4

Pipedream`s Falconetti (Tassar) HD A

Mor:Villa Rosa`s Keen Blaze Pipedream

Far:S N UCH Pipedream`s Cotton Eye Joe

Havnåsen`s Klara(Thyra) HD A

Mor:Movin on Barracuda

Far:Havnåsens Hansemann

Tassar

Thyra

TASSAR var en herremann med et fantastisk gemytt. Blid mot både tobeine og andre hunder.Var en drøm å gå tur med ...lå klistret til venstrebeinet . Sjelden eller aldri hørte vi lyd fra han.Tassar var veldig glad i å gå på skiturer og være i "farta" !

Har oppnådd 1 AK x3 og CK på utstillinger.

Tassar har to valpekull etter seg.

Når matfar døde sørget han veldig , og ble selv syk og døde sommeren 2008.

THYRA hadde også et fantastisk gemytt, glad i alle store som små. Var aldri i krangel med andre hunder, men var flink til å sette de på plass.

Hun har hatt et valpekull , men har ammet og oppdratt alle kullene sammen med AMIRA,NINNI og BETTY .

Det beste Thyra visste var å base i snøen og ligge i mamma`s seng på morgenen:-)

Hun har trent Agility men har i den siste tiden vært bare turkamerat Måtte våren 08 desverre operere bort livmoren pga. gjentatte livmorbetennelser.

Thyra har 1JK HP , 1AK og CK x2 på utstillinger.

Thyra sovnet inn 13,5 år gammel.

 THYRA og TASSAR fikk 6 valper som har fått et fantastisk gemytt , og to har vært stillt ut og fått min 1 AK og CK!

ARON(KAOS) bor i Halden hos fam.Bjerkeli. Fantastisk gemytt. En meget bedagelig kar,var den roligste i hele kullet. Er et selskrevet familiemedlem.

Er ikke utstillt .Kaos fikk sovne inn 15,5 år høsten 2019.

HD A

ARAGON bor hos fam. Sørum/Schumacher i Larvik. Stor flott hannhund med masse muskler. Også en meget rolig og avbalansert kar, blid mot alle. Glad i å være med far på kontoret og lange gåturer (jogging er uaktuelt :)

Fått 1 AK på utstilling og trent lydighet. Har et fantastisk gemytt som jeg har lyst til å avle videre på ! HD A .

Aragon har ble pappa til Funsoft Prima Athina `s 6 valper hos Kennel Wheatamien 3 mai 2010! Aragon er også pappa til Soft Goulds`s Sweet Cornelia `s 6 valper som ble født hos Kennel Mebarose 25 juni 2010.

Aragon fikk sovne inn 14,5 år høsten 2018.

ASK har bodd hos fam. Raaen i Drammen fram til februar 2010. Eierne valgte å omplassere han på grunn av sykdom og han bor nå hos Bjørn og Anita i Ålesund:) Veldig blid og glad mot både to og firbeinte.

Er ikke utstillt .Har trent lydighet.Ask fikk sovne inn i juni 2017 13 år og 2 mnd!

HD A

(A)WHITNEY bor i Larvik hos fam. Nilsson. Staselig frøken med et flott gemytt. Går masse turer med mor.Elsker å erte "tante" Kine når hun er på besøk (springer fra henne som er litt tung i kroppen) Har trent lydighet. Er veldig glad å være i båten om sommeren:)Whitney fikk sovne inn i april 2017 13 år gammel !

Er ikke utstillt.

(A)SHAKIRA bor hos fam. Rød Johansen i Sandefjord. Hun er en forsiktig frøken som liker å være på tur og i båt med familien. Elsker å være på hytta. Er "storesøstrenes" bestevenn. Har hatt som oppgave i lang tid å jage reven som har hatt tilhold på eiendommen. (Mission completed) Glad i alle som kommer hennes vei. Er

ikke utstillt. Shakira døde av magekreft nesten 12 år gammer !

HD A

AMIRA bor i Kristiansand hos fam.Konradsen. Fantastisk gemytt og mamma til to av mine kull som hun har oppfostret på en utmerket måte.Veldig rolig og avbalansert...men kommer katter hennes vei er jaktinstiktet på topp:)

Fått min.1 AK på utstilling.HD A

Amira fikk sovne inn15,5år høsten 2019.

Alle valpene har fått veldig flotte hjem!

Laila:)

bottom of page