Knauslia Kennel - Bedriftsmelding

J-KULLET født 24/2 2017

Dette er Enya sitt 3 og siste kull. Hun er fra før mamma til G- kullet og I- kullet.
Enya er en fantastisk mamma som oppdrar sine valper med en ro og bestemthet.
Veldig trygg på sin oppgave :)
Enya har HD A
Pln fri
Mor:Knauslia`s Betty
Far:NUCH Huldertjernet`s Hansi    

Pappa til kullet er Vart`s Cazo .Han har to kull fra før og er en fantastisk godlynt hanne :)
Han bor sammen med andre hanner uten noen problemer.
Jeg har brukt hans bror tidligere på et valpekull og det har blitt veldig flotte valper med et fantastisk gemytt :)

Cazo har HD A 
 pln fri

Mor Vart`s Bella
Far: NORD UCH Fibrac`s Touch of Trouble

Enya fødte fredag kveld den 24 februar 9 valper på 4 timer :)
Hun brukte hele fredagen på åpningsrier så når fødsel startet så kom de som perler på snor :)
Det ble 5 jenter og 4 gutter.
Dessverre var den ene tispen dødfødt...vi jobbet med henne en halv time men det ble ikke liv i henne!
Så nå sitter vi igjen med 8 spreke valper :)


June Wilma  har flyttet til Gulset i Skien. Der bor hun sammen med Ragna som har blitt hundeeier som pensjonist :)
Wilma bor ikke langt fra sin mamma Enya så de vil ha mye kontakt. Jeg håper å få lånt lille Wilma med meg på utstilling etter hvert :)Wilma har gjennomført valpekurs:)Ble BIM på første valpeshow.

HD A


Josefin/Keira har flyttet til Elin Jennyi  Lærdal og skal bli gårdshund :) Her skal hun kjøre traktor og ta godt imot kundene på gården :)
Planen er å utdanne henne til terapihund når hun blir gammel nok :) Håper å se henne når familien er på besøk i området :)Keira har gjennomført valpekurs :)

HD CJanka har flyttet til Brummundal sammen med Audun og Astrid ! Der har hun selkap av en wheaten gutt som heter Petter. Janka blir nok å se i utstillingsringen etter hvert :) Gleder meg til å følge henne :)Janka har gjennomført valpekurs :)Ble BIM på første valpeshow Fikk exl med ck på sin første utstilling :)

HD AJuno  har flyttet til Kalbakken i Oslo sammen med Elena og Jørgen :) Hun skal bli en ordentlig byfrøken som reier med buss og bane:) Flotte turområder har hun i nærheten også !Juno har gjenomført valpekurs. Juno har flyttet til Moss med familien og har blitt storesøster til en guttebaby :)

HD A


Jeppe har flyttet til Oslo der han bor sammen med Wivian og Bjørn.Dette er deres 3. Wheaten og der får han det fint med flotte turområder og mange hundevenner :)
Jeppe har fullført valpekurs.

HD A


JO Baltus har flyttet Stavanger og bor sammen med Ine.Der får han besøk av mange hundevenner og så er han så heldig å få være med matmor på jobb på klinikken :)
Han blir med til Danmark når Ine skal fullføre utdannelsen :) Baltus har flyttet høsten 2018 til Ungarn med matmor som studerer til dyrlege :)

HD AJens Otto har flyttet til Egil og Ingema i Oslo. Det er deres første wheaten men har erfaring med hund.Han får være med Cecilie i stallen  og det er stor stas:) Otto har fullført valpekurs .Tilbringer sommeren på Hvaler og høst og vinter er han på hytta på Golsfjellet :)Jublende Ekko har flyttet til Kragerø og bor hos Nils og Sølvi :) Det er deres andre wheaten.Her får han masse oppmerksomhet og turer i flotte nærområder.Ekko har gått på valpekurs sammen med søster Wilma :) Ekko ble BIR på første valpeshow

HD B


Alle valpene har fått veldig flotte hjem :)
Lykke til !